Thursday, 14 March 2013

Serius Fakta - Kata-Kata Kekunci Carian Pornografi Mengikut Negara Dunia Termasuk Malaysia (9 Gambar)


FAPPED

Ini ialah senarai kata-kata kunci yang digunakan oleh rakyat negara Malaysia, Israel, Palestin, Jepun, China, USA, Australia, India dan UK. Boleh nampak persamaan atau tidak? Jika mahu lagi data sila lawati laman ini.




Laporan asal PornMD

28 comments:

  1. Replies
    1. korang x perasan yg obe kantoi baru lepas tgk Po*n ..masa dia tgh tgk dia terjumpa menda nie ..npk kantoi dia ..hahhahahaa!!!!

      Delete
    2. Obe kan spisis babi tunggal. Troll dalam blog sendiri..Tak percaya? Percayalah....

      Delete
  2. Palestine?whoaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. asik perang je. palestinians also want to have fun LOL

      Delete
  3. nate beruk banyak search gay. shit gay shit fuck

    ReplyDelete
    Replies
    1. gay porn la best, kesukaan anwar dan saiful

      Delete
    2. la, kau yg cakap best......dah tu jadi orng lain pulak yg suka?

      Delete
    3. eh.. baru tau ke bukan anwar je yg gay?

      Delete
    4. bapak korang 2 yg gay.. bukan anwar... silap2 bapak2 korang slalu hisap kote.. 2 dpt ank mcm korang... mak korang ni pelacur ke...

      Delete
  4. nak lebih income hanya bermodalkan rm50??
    klik disini utk lebih lanjut lagi http://lpgnxtreme.com/?referid=ikazulaikha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi ika zulaikha sayang, mau ngeseks dgn kak rosmah ngak?

      Delete
  5. jilbab...ngentot..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. jilbab mesum bokep toket gede tante narsis toge

      Delete
  6. Bodoh betul! Aku baca dekat office n click link ko bagi tu obe, sekali link porn ko bagi aku! Kalo aku kena buang keja, aku nak keja dengan ko la!

    ReplyDelete
  7. TIL rupenye aku ni org US.

    ReplyDelete
  8. DSAI search No.7 jeee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..100% gay porn search in Malaysia contributed by him

      Delete
  9. Orang Jepun ramai GAY SIALLLL!!!!

    ReplyDelete
  10. org asian banyak gay...hhahahaha

    ReplyDelete
  11. who's lisa ann?? -budak nerd..

    ReplyDelete
  12. Orang2 China paling byk search gay....LOL
    InB4--INDIAN AUNTY.hahaha

    ReplyDelete
  13. you should try midget porn

    ReplyDelete
  14. Mana Papa Jahat?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails