Saturday, 9 March 2013

Serius Klasik - Poster Anti Khabar Angin Menentang Komunis Malaysia Dalam Pelbagai Bahasa (5 Gambar)


Jangan sebarkan khabar angin!

Keadaan kecemasan di Lahad Datu masuh belum selesai. Kerajaan Malaysia mengingatkan orang ramai supaya tidak menyebarkan khabar angin yang boleh menimbulkan kekalutan. Yang menarik ialah ini ialah the exact thing yang dilakukan kerajaan ketika kita masih menentang komunis. Mari lihat poster anti khabar angin yang klasik ini dalam 5 bahasa utama.

Thanks Burning Ashes




Laporan asal Facebook Burning Ashes

26 comments:

  1. 2nd!anon2 laen mmbute lg..kah3

    ReplyDelete
  2. wah,serius klasik.btw,mane anon lain?><

    ReplyDelete
  3. tukaq kerajaan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. no fukingway m*therfucke!!

      Delete
    2. apa kau merepek ni syaitannnnnnnnnnnnn???

      Delete
    3. yes,kerajaan pulau pinang khususnya

      Delete
    4. KORANG NI APSAL SUKA GADUH SANGAT..EHH MACAM SIAL LA PUIHHH...PRANGAI MACAM BUDAK2...AKU SUMPAH SATU KETURUNAN KO JADI ORG KELANTAN BARU PADAN MUKA KO...HAHAH MAK KO MUKA MCM ORG KLANTAN..KEKEKE

      Delete
    5. anon2 jgn kutuk org kelantan ok, kutuklah babi dan anjing, mereka lg mulia dari org kelantan..

      Delete
    6. kpd Anonymous 9 March 2013 18:04

      bukan ke mak ko org kelantan? atok kau pun sama..mahahahahahh, dah keturunan makan budu tp xnak mngaku, malu la siallll~

      Delete
    7. mesti family ko pernah kena rape dengan orang kelantan tu yang butthurt hahaha

      Delete
  4. epic... btw tu bukan 5 bahasa, tapi 4 bahasa je...2nd one tu bahasa melayu tapi tulisan jawi, atas tu tulisan rumi... eh aku sorang je ke yg sedar benda ni stakat ni? lol...

    ReplyDelete
    Replies
    1. plain83 - thank you captain fuckvious..

      Delete
  5. Malarian only know how to brag and spread false propaganda.

    If they are sincere, they give real information about what happen in Sabah, instead only give out rumors and lies.

    What a bunch of bull......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pls tell us your side of story..

      Delete
    2. Oi Pinoi, ko apa hal dari haritu lagi aku tgk malarian malarian...babi tul...pi balik pelipin la oi PILAK...ko butthurt ka pasal goverment nda suruh sebar khabar angin...

      Borneo style, YOU TOUCH SABAH & SARAWAK, YOU PAY!

      Delete
    3. die bkan pinoy die nie forever alone melayu yg nak dpatkan perhatian smpai sanggop hina negare sndiri bodo pnye manusia

      Delete
  6. askar yg berjuang kat sabah ni bnyk org kelantan.bnyk juga dr kem pengkalan chepa turut dipanggil.korg anon ni keyboard warrior boleh la.solat hajat pon x buat.phui!

    ReplyDelete
  7. old skool is alwez cool!!

    Come visit
    http://www.designtobuild.blogspot.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails