Monday, 25 March 2013

Serius Kreatif - 100 Years Later : Apabila Objek Moden Menjalani Proses Penuaan (16 Gambar)


Projek kreatif Maico Akiba

Maico Akiba ialah seorang pelukis yang berasal dari Jepun. Beliau memulakan projek 100 Years Later yang kami rasakan sangat kreatif dan cool. Objek moden yang boleh dilihat setiap hari dicat oleh Maico untuk kelihatan seperti objek yang sudah berusia ratusan tahun. Cool beans!




Laporan asal Maico Akiba via  DesignTaxi

18 comments:

  1. syukur kepada tuhan, saya first.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah.. apa rahsia kejayaan ? share la skit..

      Delete
    2. apa yg bagus sangat jadi first ekh?
      cam bo~

      Delete
    3. untung laa....

      Delete
    4. nti ambik hadiah..rakyat Malaysia bangga dengan anda...

      Delete
    5. bodo ar korang... hahaha

      Delete
  2. bagus laaa...

    ReplyDelete
  3. mohon admin bg la hadiah kat sape yg 1st tuh....
    sian... masing2 batak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bangsat gila muka camwhore muka macam saifool bukhari aljuburi.

      Delete
    2. aku xpahamla kenapa org bising sangat klu ada org first..bia jela dia nk first..

      Delete
    3. Tu la. gmbr sendiri mcm batak. Adik Saifool kot dia tu.

      Delete
    4. DuckFACE DETECTEDDD!!!!!!!

      Delete
    5. entah sapew tah
      muka kau dah la macam kau lar anwar cari na balas lubang jubur .

      Delete
  4. Najib cinta Anwar25 March 2013 at 09:26

    UMNO lagi 100 tahun patut terurai jadi najis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak perlu 100 tahun. Sekarang pun dh najis

      Delete
    2. macam nik ajis?

      Delete
  5. kenapa orang jepun suka buat benda aneh dan pelik ek? mohon pencerahan ~~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails