Wednesday, 13 March 2013

Serius LOL - Hijabista Fashionista Iran #2 (11 Gambar)


They are back!

Lagi gambar hijabista mangsa fesyen dan pembedahan plastik edisi Xerxes. Holy crap! Sila lihat bahagian pertama hijabista iran disini




Laporan asal Izismile

56 comments:

  1. Replies
    1. ini bkn hijabista..ini bibirbista

      Delete
    2. banyak betul kembar anita sarawak

      Delete
    3. obe anti hijab sbb bini dia xpkai tudung

      Delete
    4. Abah kau !!!

      Delete
  2. kalo tgk sblm tido ni bleh dpt nightmare! pfttt!!!

    ReplyDelete
  3. dah macam syaitoooon..

    ReplyDelete
  4. next time g korea buat plastic surgery....jgn buat kat US... kan dah jadi cenggini.....

    ReplyDelete
  5. KILL IT WITH FAIYAAHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. macam bini firaun

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. mak tan sri.........

      Delete
    2. mak tun...................

      Delete
    3. mak ayam....

      Delete
    4. mak cik.....

      Delete
    5. mak ngko......

      Delete
  8. kenape ko kate hijabista obe? ni bukan hijab beb... ini naharommm!!

    ReplyDelete
  9. LOL...ada satu gambar tu mcm character babi sesame street

    ReplyDelete
  10. gambar ke 8 mmbuatkan aku takut utk ke toilet malam2..

    ReplyDelete
  11. muke nombor sepuluh tu macam megan fox cucuk botox . !!!!

    ReplyDelete
  12. sial obe syiah!

    ReplyDelete
  13. ada ke org nk main dgn dorg kalo camni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. main pakai muka ke?kahkahkah

      Delete
    2. main pakai imaginasi

      Delete
  14. semuanya menakutkan. mmg serius

    ReplyDelete
  15. haha ini cam pantat

    ReplyDelete
  16. anita sarawak dikesan!

    ReplyDelete
  17. tanjat boboy..huhuh

    ReplyDelete
  18. ni sebab x minum jus kak ton..

    ReplyDelete
  19. Siapa nak fap... fap.. fap.. crett oraang camni?

    ReplyDelete
  20. homaigawd!

    my eyes is burningggg!

    ReplyDelete
  21. Ni kat iran kan? Iran ni syiah. Kalau minah ni org syiah, takper aa, bukan Islam.

    ReplyDelete
  22. pic 2:kak nita
    pic 3:ifa raziah
    pic 5:linda jasmine

    ReplyDelete
  23. macam pundek!

    ReplyDelete
  24. mcm syaitan kapir syiah ni ...

    ReplyDelete
  25. Dah macam kembar anita sarawak je sume ni..hahaha

    ReplyDelete
  26. semua huduh dan buruk

    ReplyDelete
  27. HAAAAANNNNNTUUUUUUUUUUUUUUU~~~

    ReplyDelete
  28. mesti pakai produk FELLINA..Dagu and pipi runcing dan montok2 gitueee! kahkahkah bru perasan gmbar pengasas produk fellina tu dagu dia mcm pmpuan kat atas nie..

    ReplyDelete
  29. TRUE!!!dalam paper Metro baru2 ni..tak kan pakai lotion felinna muka pipi and dagu mcm gituee.. lain kali pakai produk kak tok..bru comey mcm kak ton! hahaa

    ReplyDelete
  30. gelak guling2 aku bace komen kt atas ni..hahaha

    ReplyDelete
  31. Hijabster Malaysia pun lebih kurang je...
    Berhijab tetapi macam 'telanjang' pun ada..

    ...................

    AWAS: Trend Jubah Telanjang

    ReplyDelete
  32. anita sarawak versi syiah! ya hossein.. ya 'ali..

    ReplyDelete
  33. kesimpulannya? ciptaan Tuhan yg semulajadik jugak lawo

    ReplyDelete
  34. Kak Ton dan Anita Sarawak in da house...

    ReplyDelete
  35. baca ayat kursi weh bnyak2... Masyaallaah..

    ReplyDelete
  36. Anita sarawak punca wujudan pengundi hantu? Sokong PR... cari lagi celup kak nita tuk anta ke balai... tanya asal bangla or indon...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails