Monday, 25 March 2013

Serius LOL - #OhMyEnglish : Menu Kedai Kopi Yang Nice


Lost in Translation

Best jugak menu kedai kopi ini.



Laporan asal Instagram TaroAthirah

38 comments:

  1. coffee with refrigerator?? HAHAHA

    ReplyDelete
  2. Najib cinta Anwar25 March 2013 09:22

    Tea promised me ialah teh janji ditepati

    ReplyDelete
  3. Obe kau memang hipokrit besar sukahati je kau buat post kadang kadang sokong BN kadang kadang sokong PR. Ini semua agenda kau nak pecah belah masyarakat. Memang layak orang panggil kau Yahudi Melayu. Buat ape saja semata nak hidup. Kau tak peduli kesan apa yang kau buat kat pembaca. saja nak racuni fikiran orang dengan sampah kau. ini belum cerita lagi soal agama. kau ni memang tak takut soal dosa pahala. Ini memang cara yahudi suka lagakan orang, bile dah bergaduh , yahudi yang untung.

    Takpe kau ingat atas dunia ni kau dapat hidup senang atas hasil memperbodohkan orang lain tapi bila tiba masanya kau akan rasa segala ape yang kau buat. Jangan nak menangis masa tu . dah terlambat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya berpegang pada ajaran Darwin. Goebbels dan Moshe Dayan

      Long live Yizrael.

      Delete
    2. lol. hati kering betul kau ni.

      Delete
    3. Kau tak rasa Obe tak ambil port dlm hal ni ke? Obe mcm buat pembaca buka mata, tapi pembaca sendiri yg patut come with a decision. Don't u think?

      Delete
    4. Bila seseorang tu tutup mata perihal kesilapan PR/BN atau individu/kumpulan yang disokong, tapi celik mata bila mengkritik individu yang lain. Ini baru tak ingat punya "double standard" dan hipokrit. Ibarat cinta yang membutakan mata. Tak sedar diri.

      Delete
    5. Najib cinta Anwar25 March 2013 11:42

      Butoh komen panjang2, g bukak blog sendiri la!

      Delete
    6. Hahahaha...
      terbaik la komen Anonymous25 March 2013 11:08..
      aku bukan sokong apa dia tulis, tapi aku kagum ko dapat gerak kan jari obe yg dah gumuk untuk reply komen ko...cayalah.. aku dah banyak kali cuba,selalu obe gumuk buat derk jer...cayalah bro..

      Delete
    7. ko buat la conference jumpa obe. pastu buat blog and update. mesti famous ko.

      DingDong
      #BANkami

      Delete
    8. anda semua bodoh. tanpa obe update pasal BN/PR pun orang dah berpecah belah. so what?

      Delete
    9. aku sokong azwan ali sebagai PM

      Delete
    10. orang yang betul2 bijak..akan sokong pihak mana yang benar dan secara beraninya menegur pihak yang salah. bukan sokong mana2 parti. ingat PR tu maksum sangat ke sampai tak penah buat silap langsung. Ingat BN tu berdosa kaw2 sampai ke tahap dia tak penah buat baik langsung ke.

      kalau utusex buat laporan bias..ko cakap dorang bias. bile ko bias..ko kata halal, ape punya thinking tah. congrats OBE, sile teruskan..jangan bias ok :)

      Delete
    11. Adehh.. ni dah dikira macam menghina nie.. tak elok.. aib diorang kau tunjukkan kat orang ramai utk digelakkan? fikirkanlah eh.. lawak, lawak jugak.. tapi ada had.. apa perasaan kau bila org buat benda sama kat kau atau kedai kau ke kan? aib orang jangan ditunjukkan, menambah dosa jer -.-

      Delete
    12. apadehal pegi layan troll.....

      Delete
  4. hahaha, coffee with refrigerator

    ReplyDelete
  5. hambik. order kopi dgn peti ais sekali.

    ReplyDelete
  6. Otak mat sabu semua ni tak cerdik bodo makan gaji buta !

    ReplyDelete
  7. ikut Bahasa Arab ثلاجة tu AIS. Apada jadi peti ais. mesti men gugel je Restaurant nih haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. pale hotak ko makna شلاجة tu ais?? mana ko blaja bhs arab ha babi?? tgk la kamus bodo

      Delete
    2. bangga nya dia...

      Delete
    3. شلاجة tu memang ais la...

      Delete
    4. ثلاجة tu mmg peti ais la, budak darjah 6 pon tau

      Delete
  8. Ini semua konspirasi Jahat UMNO-BN

    ReplyDelete
  9. perlu lebih pencerahan. x pahe kawe..

    ReplyDelete
  10. wahhh ada saiz center tuu...

    ReplyDelete
  11. da2....bnyk bunyik jer...ckup masa abg jib bubar..kita pangkah yg mne patut...

    ReplyDelete
  12. gugel cabuk lagi bengap and bodoh... x thu nak menyebok... eja arab pon x betol dari huruf tha trus jadi shin... g bukak muqaddam la wei

    ReplyDelete
  13. narrow minded punya orang. bising pulak. pigi buat blog sendiri lah. btw congratz obe ! :D

    ReplyDelete
  14. wakarimaSUNalhaji27 March 2013 10:31

    ini dakyah yahudi cuba mengenglishkan arab

    ini adalah bidaah

    ini masalah aqidah

    Mana HASAN Ali...maner Ibrahim Ali...maner Ali Setan......

    ReplyDelete
    Replies
    1. lawaknyeee........

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails