Saturday, 2 March 2013

Serius LOL - Playlist Karaoke Paling Sesuai Untuk Perdana Menteri?


#SeemsLegit!

Mungkin ini playlist paling popular di Seri Perdana......... maybe.........





Laporan asal Twitter IliShazreen

46 comments:

  1. Replies
    1. Nak bisjut cap babi

      Delete
    2. Mak kau pun babi!!
      Bapak kau lagi babi!!
      Kau anak babi!!

      Delete
  2. Replies
    1. Mak kau sial!!
      Bapak kau pun sial!!
      Kau pembawak sial!!

      Delete
  3. Replies
    1. Mak kau anjeng betina!!
      Bapak kau anjeng jantan!!
      Kau anak anjeng!!

      Delete
  4. babi sial anjing punya rosmah!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam mak kau

      Delete
    2. mak ko juga

      Delete
    3. Mak kau pun babi jugak!!
      Bapak kau pun babi!!
      Kau pun babi!!

      Delete
  5. semua kat atas mengarut

    ReplyDelete
  6. kecuali 3rd semua kat atas ni aku yg tulis.

    ReplyDelete
  7. mencarot je la kejenye

    ReplyDelete
  8. undi pas masuk syurga.

    ReplyDelete
  9. ni semua sebsb rosmah

    ReplyDelete
  10. rosmah gemokkkkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam mak kau.

      Delete
    2. Mak kau lagi gemok gedempol macam babi...

      Delete
  11. NAJIS DIKATEGORIKAN KEPADA 3 BAHAGIAN.

    1. Najis Mukhaffafah. Iaitu najis ringan.
    2. Najis Mutawassitah. Iaitu najis pertengahan.
    3. Najis Mughalazah. Iaitu najis Berat.

    Bolehkah anda bagi contoh-contoh bagi setiap najis-najis tersebut?

    ReplyDelete
  12. hahahahaha stupid malarian talk cock and sing song

    pinoys invading your country ----> zzzzzzzzzzzzzz

    good luck becoming part of pinoy republic

    ReplyDelete
  13. hey malarian wassup !

    lose your cock ?

    In pinoy we got a lot of cock.

    Come and get it.



    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry...i'm straight and i'm not into homosexual

      Delete
    2. awek pinoy tetek besar woo

      Delete
  14. malarian are sure funny

    we kill ur men and bang your chick

    but still u all sleeping

    malarian are bunch of sissy faggots.

    ReplyDelete
  15. mari kita semua yang beragama islam berselawat dan zikrullah..

    ReplyDelete
  16. kenapa org yg komen dalam ni macam ada masalah OTAKKK....

    ReplyDelete
  17. kami memang tiada otak. PROBLEM?????

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1) Kami? Kau sorang je yg xde otak. Perangai tak macam manusia. Baguslah kalau mengaku takde otak, harap2 Allah ambik balik pemberian Dia tu daripada kau.
      2) Apsal ko x reply terus kat org ats tu? 1st time guna komputer ek? Perangai macam kera dapat bunga.

      Delete
  18. Assalamualaikum...

    ReplyDelete
  19. lick my dick kak mah

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodo anon ni, kau selera raksasa gemok isap kote kau.. teruk sial taste kau...

      Delete
    2. Hey... You wanna know, there is a Bangla near your house fucked your mother and lick her pussy!!

      Delete
  20. sape nk pasang unifi kt rumah/ofis bole email ak kt mh.panthera@gmail.com. pemasangan percuma x perlu byr pape.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pi mampos la kimak anjing

      Delete
    2. ambik modem unifi tu, pastu kau fuck kat luband die

      Delete
  21. http://www.youtube.com/watch?v=ss4QIMlt510

    ko buat ke wey? kena sumpah.. 40 org sumpah jd nanti..

    ReplyDelete
  22. apsal komen cam org xde adab..mane adab ktimuran korang semua..

    ReplyDelete
  23. ahaha confirm dapt royalti...ahahahaah lh wat beli cincin dan handbag

    ReplyDelete
  24. popular betol Rosmah nie.. bangga najib

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails