Thursday, 14 March 2013

Serius Sadis - Perkara Yang Paling DItakuti Penduduk Apartment Dan Kondo Malaysia


Dayyum son

Di kondo kami ramai manusia jenis monyet yang suka buang sampah melalui balkoni. Kami dah jumpa pad haid, pampers baby dan roti canai yang jatuh berhampiran kereta kami. I mean seriously what kind of lazy bums do this? Tetapi kami bernasib baik kejadian seperti di bawah tak berlaku kepada kereta kami. Brb.. pergi office management minta tukar parking bay......



44 comments:

  1. Replies
    1. Pegi mampos sama kau punya bisjut la setan

      Delete
  2. mcm taking revenge je.. motif campak fire extinguisher dari atas? bangang jugak diorang ni..

    ReplyDelete
  3. ni mesti nak claim insurans...lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau insurans cover

      Delete
    2. kalu kes camni maybe xde cover nye...

      Delete
    3. insurans x cover der.. aku penah kena

      Delete
  4. Gaduh laki bini, main campak2 barang dari atas. Fakkk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laki:nk bisjut?
      Bini:xnk, nk lempang?
      Laki:huh? Adeh!

      Delete
    2. lawak le tew... puihhh,.

      Delete
    3. ini semua salah anwar ibrahim..

      Delete
    4. ni konspirasi ni

      Delete
  5. Ni kat mana? apartment mawar sentul ke?

    ReplyDelete
  6. Ni smua salah anuar!

    ReplyDelete
  7. Ni semua salah orang kelate !
    Marah nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hok aloh!! nate mu.. xde kena mengena pun dgn org kelate. bangang abadi

      Delete
    2. ni mesti sek sek kelate nie..gillo semace joe,,

      Delete
    3. orang kelate mememang menyakitkan kan hati.. skit2 nak gaduh.. macm orang lain xleh hentam diaorang.. kalu gaduh onenby one xp gak.. ni smua nak angkat geng.. kalu sorang2 serupa puyuh.

      Delete
    4. anon kt atas makene ambo jah ni.. bubuh sebutir baru tahu

      Delete
  8. duduk apartment jugak15 March 2013 at 08:36

    parking tak masuk petak kot...tu la makanan dia..

    ReplyDelete
  9. Bleh buat camni kat kawasan ofis aku sebab diorang ni tak reti parking masuk kotak betul2.. aku panas jugak la kalo dah tau kawasan parking memang sesak gila n time peak time langsung takda parking, tolong la parking secara betul skit..

    ReplyDelete
  10. Munkin ni kes amik parking orang.

    ReplyDelete
  11. saya tinggal di apartment tp parking semuanya roofed parking. kalu kondo tp xde roofed park dan mentaliti penduduk cam flat..itu..bukan...kondo.......

    ReplyDelete
  12. Kat tempat aku, ada orang simbah asid kat kereta. Entah apa sebabnya. Gaduh sesama jiran kut. :(

    ReplyDelete
  13. Ini semua salah najib

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua benda ko nak salahkan org lain, salah sendiri xnmpk pulak, ada akal gunalah baik2..

      Delete
  14. kalau satu dia campak mungkin gaduh laki bini. kalau dah campak dua tu kenapa

    ReplyDelete
    Replies
    1. laki, bini 1st, bini 2nd...lolz

      Delete
  15. ni kat subang bestari. apartment damai.

    ReplyDelete
  16. crapp .. http://goo.gl/V9yLu

    ReplyDelete
  17. ini kes ambik parking org, bila honk! honk! tuan punya kereta buat bodoh, bangang dan buat tak tahu.
    Maintenance pun buat tak tahu, guard yang jaga pondok tu pun tak tahu siapa owner kereta tu, kesudahan yang baik ialah, campak pemadam api atas kereta tu, itu kira nasib tak baik, kat selayang, rumah aku duduk diaorang campak jamban berak jenis duduk tu atas kereta, baru owner kereta tahu erti penyesalan.

    ReplyDelete
  18. ni mesti kes kete bunyik tanpa henti..mane orang tak bengang..baling ngan fire extinguisher..trus snyap..

    ReplyDelete
  19. ni laki bini gaduh la...ahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails