Monday, 4 March 2013

Serius Seleb - Kristin Kreuk Sekarang (6 Gambar)


Still nice or not?

Kristin Laura Kreuk (31) ialah pelakon yang mula terkenal kerana melakonkan watak Lana Lang di dalam siri tv Smallville. Siri TV ini berada di udara dari 2001 sehingga 2011. Tetapi kami harus akui dah tak layan siri ini sejak 2003 kerana let's be honest it is boring as hell. Bagaimanakan rupa Kristin Kreuk sekarang? Adakah masih comel? Tahukah anda ibu beliau berbangsa Cina dan berasal dari Indonesia?




Laporan asal HotCelebs 

48 comments:

  1. Still hot ! (First post ?)

    ReplyDelete
    Replies
    1. still comell seperti dulu.

      Kalau anda tidak keberatan, bolehlah singgah untuk melihat entri terbaru mengenai pendedahan status luar biasa bagi diri anda. Entri ini masih baru lagi, dan belum ada yang 'copy paste' ke blog lain:

      1. Bagaimana hendak memperbaharui pengalaman?
      2. Bagaimana hendak mengkaji dalam sesuatu latihan?
      3. Apakah beza tabiat orang yang peramah berbanding dengan orang yang suka bersendirian?
      4. Ke manakah masa kita menghilang?
      5. Pentingnya masa walaupun sedikit?
      6. Anda cenderung dalam personaliti yang mana? (aktif atau pasif)
      7. Proses pembentukan status luar biasa?
      8. Kajian mengenai status luar biasa bagi diri anda?

      Mari tengok tutorial cara nak buat isi kandungan blog posting (sitemap cool) yang boleh senang dirujuk kalau pengunjung blog nak cari entri-entri dalam blog anda yang dah lepas... Klik [sini]

      Delete
    2. pukimak ko la ummar

      Delete
    3. still pukimak dari dulu ummar

      Delete
  2. Memula dia berlakon dalam EuroTrip.
    Scotty doesn't know..
    Scotty doesn't know..
    LOL

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. layan ooooo

      Delete
    2. Eurotrip best dan lawak.
      sikit-sikit tunjuk tetek

      Delete
  3. Ada iras muka sya je ni...haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila flush muka di jamban

      Delete
    2. kasi aku berak dulu sblm flush

      Delete
    3. kejap...nak kencing.....

      Delete
    4. Pergi la bsuh muka ko,dh mcm taik aq tgok!

      Delete
    5. jangan basuh lagi! aku nak kasi clorox kat muka ko

      Delete
    6. jap2. ak nk samak jap. mcm anjing je ak tgk muka ko

      Delete
    7. aku mmg anjing bukan macam k

      Delete
    8. tetek same x???pantat lg,,xkan muka jerr..

      Delete
    9. hahahahahahahaha.lwk la sialll! mcm natang!

      Delete
  4. patutlar dia ckp cina mse cite street fighter tu..mak dia cina..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cina babi kooooo.

      Delete
  5. NTI INDON CLAIM NI DIE PUNYA BAGSA

    ReplyDelete
  6. mee megi asli dgn kreuk kreuk rangup

    ReplyDelete
    Replies
    1. good job sir~! you made my day

      Delete
    2. lawak kepala anjing apa kau guna ni?

      Delete
    3. hahaha!!..swear 2 God dis one is the funniest!

      Delete
  7. minah nie balik jd plakon sinetron kt indonesia pn baguih gak, xpun jd penyanyi dangdut ka elok gak.

    ReplyDelete
  8. minah ni kalau x berlakon lagi ..jadi bibik kat umah aku nak tak?

    ReplyDelete
  9. drpd jd bibik, baik wat bini trus, pg ptg siang malam, bleh beriadah sama2 dlm rumah di mana2 sj tnpa sbrg keraguan.

    ReplyDelete
  10. Mohon fap dengan abg dengan kadar yg segera...

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. tak...hidung lain benor....

      Delete
  12. 31 still young ma....tggu dia in her 40s baru bleh wat perbandingan ma...

    ReplyDelete
  13. politic is eveywhere

    ReplyDelete
  14. tu baru gambar latest kristin kreuk pakai baju, belum lagi gambar latest dia tak pakai baju

    ReplyDelete
  15. Kriuk-kriuk Rangup!

    ReplyDelete
  16. kalo letak gambar clark kent @ tom welling 20 tahun kemudian pn xde beza sebab superman x dimamah usia

    ReplyDelete
  17. hanis zalikha lagi hot dari dia

    ReplyDelete
  18. pancut kat muke best ni

    ReplyDelete
  19. Tak best! tetek kecik

    ReplyDelete
  20. Dia pun dh guna produk SNE??
    dulu x bpe gebu skng dh puteh melepak gebusss plak tu

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. Orang Lelaki Misti Kena Baca Benda Ni !!

    http://mantopbro.blogspot.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails