Tuesday, 5 March 2013

Serius WTF - Selur Dalam Untuk Telefon Pintar Di Jepun


Oh Japan!

Casing? Mainstream......... Screen protector? ..... tak best ..... Battery Pack? .... MEH! Anda seorang hipster dan mahukan aksesori paling cool dari Jepun? Apa kata anda beli seluar dalam untuk peranti pintar anda. Ianya keluaran BANDAI dan dijual pada harga 200 Yen (RM 7) sehelai


 

Laporan asal Neetatoz

23 comments:

  1. Replies
    1. defak. troll habis.

      Kalau anda tidak keberatan, bolehlah singgah untuk melihat entri terbaru mengenai pendedahan status luar biasa bagi diri anda. Entri ini masih baru lagi, dan belum ada yang 'copy paste' ke blog lain:

      1. Bagaimana hendak memperbaharui pengalaman?
      2. Bagaimana hendak mengkaji dalam sesuatu latihan?
      3. Apakah beza tabiat orang yang peramah berbanding dengan orang yang suka bersendirian?
      4. Ke manakah masa kita menghilang?
      5. Pentingnya masa walaupun sedikit?
      6. Anda cenderung dalam personaliti yang mana? (aktif atau pasif)
      7. Proses pembentukan status luar biasa?
      8. Kajian mengenai status luar biasa bagi diri anda?

      Mari tengok tutorial cara nak buat isi kandungan blog posting (sitemap cool) yang boleh senang dirujuk kalau pengunjung blog nak cari entri-entri dalam blog anda yang dah lepas... Klik [sini]

      Delete
    2. selur = seluar untuk menyimpan telur

      ^org atas aku ni, selalunya mmg bengkek aje org trpaksa baca tulisan link merah2 ni...tapi kau punya kes, aku rasa ok pulak. Mungkin psl berhemah sikit kot.
      Tajuk pun original, takder bunyi blue, so okay la. Good luck bro.

      Delete
    3. mak ko org kelantan babi cibai lahanat

      Delete
    4. buriq mak ang

      Delete
    5. takyah la kot sampai nak mencarut-carut sebut mak bapak.

      Delete
    6. kalau xboleh sebut mak bapak abis tu nak sebut apa? atok nenek???
      nenek ko org kelantan la sial

      Delete
    7. nenek aku org perak...perak mmg sial

      Delete
    8. kelantan lagi sial dari perak, kelantan dgn rakyat dia semua mcm pukimak, pukumak kau babi anjing orang kelantan

      Delete
  2. Replies
    1. pantat mak ko masin

      Delete
    2. ko laki mak dia kan? tu pun nk tulis sini

      Delete
  3. i wonder what's next..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. pepek nenek kau la sial

      Delete
  5. u malarian are horrible monster

    u like killing innocent people like animal

    remember what goes around comes around

    someday karma gonna slap u like a biacth.

    ReplyDelete
    Replies
    1. STFU Pinoy pig

      putang ina mo

      Delete
    2. Malakok tel, punai vi anakala. WTF mo koh lai.

      Delete
  6. ┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌ ┐('⌣'┐)

    ReplyDelete
  7. telurnya mana?

    idea bisnes baru. implan telur dan vagina kepada smartphone.

    ReplyDelete
  8. CIAN KAT YG MENCARUT... MAK BAPAK KORG MMG AJOR MENCARUT DR KECIK YER... DASAR HATI BNYK TITIK HITAM...

    ReplyDelete
  9. rupa2nya hndset aku bogel selama ni....

    ReplyDelete
  10. konek yang hilang dimamah smartphone

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails